Etichete

miercuri, 27 ianuarie 2016

Despre ZIAJA

Asa cum va spuneam si pe Facebook, in fiecare zi de miercuri vom povesti despre beauty! Brand-uri noi aparute, produse testate, trucuri sau alte experiente peroanale din acest domeniu.

De curând m-am decis sa imi schimb putin gama de ingrijire personala. Pentru o piele sensibila si foarte pretentioasa a trebuit sa fac ceva cercetari si am ajuns la produsele ZIAJA, produse de origine Poloneza.
 
Un brand relativ nou in Romania insa cu o viziune excelenta in Polonia ( lider de piata ), m-a incantat si ideea ca aceste produse au la baza ingrediente de origine naturala ( un must have in alegerea produselor pentru pielea mea ).
Nu am stat mult pe gânduri si am pornit in cautarea lor. Ma asteptam sa le gasesc destul de greu, dar nu a fost asa. Am intrat in DM Crangasi si acolo erau, parca ma asteptau.
Intre timp am aflat ca le putem gasi si in multe farmacii precum Belladonna, Arta Farm, Remedia Vert, Farmacia Iancului, etc.

Mi-am ales o crema de fata din gama SENSITIVE SKIN - este recomandata pielii sensibile, este bazata pe un concept inovativ de emulsii microscopice care sunt compatibile in special cu tipul de ten sensibil, ingredinetul de baza este "alga aurie". La prima testare este un produs emolient, se absoarbe repede in piele si are o durata de hidratare de peste 6 ore.


Nu m-am putu abtine si mi-am cumparat si o crema de corp din gama cu proteine din lapte de capra. DA, pot spune ca este senzationala - foarte hidratanta si hranitoare.
Este recomandata persoanelor peste 25 de ani care au o piele uscata. Are proprietati regenerante si protectoare datorita proteinelor din lapte de capra si complexului de vitamine A, E, D si calciu. Proteinele din lapte de capra cresc elasticitatea pielii, o protejeaza de efectele nocive ale radicalilor liberi si intarzie procesul de imbatranire prematura al pielii.
In termeni simplu de inteles, crema de corp este MINUNATA.

La prima vedere ma declar pe deplin multumita de produsele ZIAJA! Va voi povesti mai multe dupa cateva zile de testare a celor doua produse!
Pana atunci va invit si pe pagina de Facebook a celor de la ZIAJA ( click pe scris-ul rosu )

Cu drag,
Cata <3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu