Etichete

marți, 2 februarie 2016

Aroma d`amour

Dupa o perioada destul de agitata am zis sa ma relaxez un pic si sa va scriu cateva rânduri.
Sper ca nu ati uitat ca miercurea ne întâlnim pentru ziua de beauty!

Daca tot suntem in luna iubirii m-am gandit sa avem si o aroma de iubire, JEU D`AMOUR by KENZO . Notele de varf sunt mandarina sangerie, rodie si ceai; notele de mijloc sunt tuberoza si frezie; Notele de baza sunt lemn de santal si mosc.

 
 Brandul Kenzo a fost creat de designer-ul japonez Kenzo Takada la inceputul anilor '70 de ani în Paris.  Se spune că Kenzo Takada, acum in varsta de 70 de ani, s-a indragostit de moda uitandu-se la revistele surorii sale. In ciuda impotrivirii familiei, Takada a urmat o cariera in moda pentru ca „scoala normala” i se parea plictisitoare. Parfumuri Kenzo au fost create in serie pana in 1988, cand a fost lansata prima colectie marca Kenzo. In prezent, parfumurile Kenzo sunt cunoscute în întreaga lume pentru aromele lor originale si stilul inimitabil. De asemenea, produsele Kenzo creeaza si dau tonul trend-urilor de pe piata parfumurilor.

Va pot spune ca este un parfum cu adevarat special, un parfum care te face sa te simti feminina si gingasa, un parfum potrivit pentru perioada de primavara, mai exact un parfum floral-fructat. O combinatie reusita intre un parfum dulce si unul fresh.

Sticluta pare a fi o silueta feminina, se apleaca, te invaluie si apoi te cucereste. Pana si culoarea sticlei - roz pal - putin matizat te duce cu gândul la mister.

Un joc al seductiei pana când misterul devine cunoscut!
 
 
Care este parfumul tau preferat?
Astept raspunsurile voastre si pe pagina de Facebook - IERI, AZI, MAINE by CATALINA 

 
Cu drag,
Cata <3
 


Un comentariu: